Z uspešno izvedenim projektom do najsodobnejšega večnamenskega igrišča na Stranicah!

Športno društvo Stranice je v projektnem partnerstvu z Občino Zreče in podjetjem Prevozništvo Daniel Fijavž, d.o.o. v sklopu projekta Ranljivim skupinam naproti s športno-igralnimi kapacitetami uredilo najsodobnejše večnamensko igrišče na Stranicah. Igrišče za mali nogomet in košarko je z novo preplastitvijo s protizdrsno podlago postalo eno izmed najsodobnejših igrišč v Sloveniji, ki omogoča raznovrstne športne aktivnosti (nogomet, košarka, rolanje, kotalkanje, ples, …).

V sklopu projekta se je uredila tudi sprehajalna pot in urbana oprema ob igrišču, v Zrečah pa se je na Pohorski cesti uredilo otroško igrišče. Cilj projekta je bil med drugim tudi aktivna vključitev lokalne skupnosti v projektno sodelovanje in urejanje športne infrastrukture. Rezultati projekta to nedvoumno izkazujejo.

Z novimi ureditvama športnega parka na Stranicah in otroškega igrišča v Zrečah so ustvarjeni ustrezni pogoji za aktivno preživljanje prostega časa in medgeneracijsko druženje.

Čestitke vsem projektnim partnerjem za izvedbo in uspešno snovanje projektnih idej tudi v prihodnje!

Več o projektu: https://www.las-pohorje-bohor.si/1.-javni-poziv-LAS-Od-Pohorja-do-Bohorja-za-leto-2020-sklad-EKSRP/Ranljivim-skupinam-naproti-s-sportno-igralnimi-povrsinami/

SHIFT + A