Izobraževanje za turistične vodnike | Oblikovanje turističnih programov 5* doživetij zelenega turizma

v sklopu projekta Odprto učno okolje za vse generacije, katerega prijavitelj je Vrtec Slovenske Konjice, njegovi glavni cilji pa geomantična analiza območja, platforma odprtega učnega okolja ter zelenega turizma in vzpostavitev treh učilnic na prostem v Slovenskih Konjicah, Špitaliču in na Stranicah, Vas vabimo, da se udeležite IZOBRAŽEVANJA ZA TURISTIČNE VODNIKE namenjenega oblikovanju turističnih programov 5-zvezdičnih doživetij zelenega turizma, pristnih občutij narave, revitalizacijo v pokrajini, kulturno-zgodovinske izkušnje skozi interpretacijo tradicije in izročila pokrajine za obiskovalce. 

Več podrobnosti o projektu in izobraževanju najdete v spodnjih prilogah. 

Izobraževanje je primerno za vodnike z licenco (lokalni, destinacijski, nacionalni) in druge zainteresirane krajane, predvsem mlade, ženske s podeželja in kmete, za razvoj ponudbe zdravstvenega turizma (programi selfnessa v naravi), dediščinskega turizma (poglobljeno doživljanje naravne in kulturne dediščine), eko-turizma z avtentično vključenostjo lokalnega prebivalstva, lokacij in pridelkov.
Udeleženci se bodo seznanili s celostno obravnavo pokrajine ter kreativnimi in inovativnim razvojem vsebin dediščine ob njenem varovanju.  
Udeleženci bodo ob koncu prejeli potrdilo o uspešno zaključenem izobraževanju. Izobraževanje velja tudi kot nadgradnja in obnovitev licence za destinacijskega vodnika po Turistični destinaciji Rogla-Pohorje, ki so jo nekateri uspešno opravili v letu 2016, za kar bodo prejeli še posebno potrdilo. 

Rok za prijavo je PETEK, 10. 5. 2019. Nikar ga ne zamudite.
 

SHIFT + A